24-ore.com
Shenja jo të mira-Luftë tregtare mes BE dhe SHBA-së?
Pritet që presidenti Trump të bëjë të enjten realitet kërcënimin e tij me dogana ndëshkuese për çelikun e aluminin që eksportohet në SHBA. Disa vende ka gjasa të përjashtohen. Trump kërkon të mbroj…