24-ore.com
AKEP, masa të reja rregullatore për mbrojtjen e konsumatorit
Komisioni Parlamentar i Veprimtarive Prodhuese zhvilloi sot një seancë dëgjimore me Kryetarin e Këshillit Drejtues të Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare, Ilir Zela. Zela bëri të di…