24-ore.com
Lëvizja e re në PD? Basha: Analiza ka mbaruar, vendos Kuvendi Kombëtar
Kuvendi i Partisë Demokratike do të mblidhet në pranverë, ndërkohë që Basha tha se ka përfunduar procesi i analizës dhe po hedh hapin drejt riorganizimit të partisë.Për herë të parë tha Basha, PD d…