24-ore.com
GJERMANI – Berlini kërkon një qeveri të qëndrueshme në Itali
Qeveria gjermane bëri thirrje për krijimin në Itali të një qeverie stabël, një ditë pas zgjedhjeve të shënuara nga një rritje e ndjeshme e forcave kundër sistemit dhe mungesës së një maxhorance të …