24-ore.com
Ballkani Perëndimor, FMN: Infrastruktura e dobët publike, pengesë për rritjen ekonomike
Fondi Monetar Ndërkombëtar shpreht se mungesat e infrastrukturës publike në rajon është një pengesë domethënëse për rritjen e mëtejshme ekonomike dhe konvergjencën më të shpejtë të ardhurave. Në nj…