24-ore.com
Magjepsja “pa kufij” e Armanit
“Pa kufij, e pasur, dhe që bazohet në shumë kultura, për të krijuar një modë ku përfshirja është kundër përjashtimit. Giorgio Armani e përshkruan kështu koleksioni e tij për vjeshtë-dimër 2018 në M…