24-ore.com
Qeveria përcakton modelin e financimit për universitetet, kush përfiton më shumë fonde
Në një moment kur debati mes stafit akademik të universitetit të Tiranës dhe qeverisë është shumë i tensionuar, kjo e fundit ka marrë një vendim shumë të rëndësishëm. Ditën e sotme në mbledhjen e k…