24-ore.com
Turqia, bazë ushtarake për të mbrojtur shkëmbinjtë e kontestuar me grekët
Mediat turke njoftuan nisjen e punës për ndërtimin e një baze ushtarake në brigjet e përballë dy ishujve shkëmborë, që Ankaraja i njeh me emrin Karadak dhe Greqia me emrin Imia. Dy shkëmbinjtë kanë…