24-ore.com
Firma me xhiro “zero” po ndërtojnë pallate milionëshe në Tiranë
Në Tiranë ka filluar një valë e re ndërtimesh, ku krahas firmave të mëdha, kanë dalë në skenë dhe kompani të vogla, të panjohura, të cilat sipas bilanceve zyrtare së paku tre vitet e fundit kanë de…