24-ore.com
Kryemadhi për “New Europe”: Shqipëria duhet të qëndrojë në kursin e integrimit në BE
Kryetarja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Kryemadhi ka dhënë një intervistë për portalin “Neweurope.eu”, ku ka folur për situatën aktuale në Shqipëri dhe për sfidat që ka vendi. “Neweuro…