24-ore.com
Kumbaro takon artistët, jam gati të pres një propozim të një modeli
Në kulmin e debatit mes artistëve dhe Ministrisë së Kulturës, Ministrja Mirela Kumbaro takoi dje në mbrëmje përfaqësues të shoqatës Skena e Pavarur. Statusi i Artistit ishte shqetësimi kryesor i p…