24-ore.com
Artistët e TK hyjnë me forcë brenda godinës, kërkesa që kanë për ministren Kumbaro
Zhvendosja e Teatrit Kombëtar siç parashikohet në pr/ligjin e kontestar nga artistët mbarë ka sjellë të tjera zhvillime paraditen e sotme. Ata kanë protestuar sërish dhe me shumë vështirësi kanë mu…