24-ore.com
Rama: Kanionet magjike të Skraparit nuk preken
Kryeministri Edi Rama falënderoi sot qytetarët që denoncuan për ndërtimin e HEC-it mbi kanionet e Osumit dhe i siguroi ata se Kanionet e Skraparit nuk preken. “Qyshse u krye procedura ligjore e mir…