24-ore.com
Ku janë vilat, makinat dhe paratë e sekuestruara nga krimi shqiptar?
Pasuritë që u janë konfiskuar bosëve të drogës, krimit dhe korrupsionit janë administruar dhe më pas shfrytëzuar në mënyrë abuzive. Bëhet fjalë për miliona euro pasuri të luajtshme dhe të paluajtsh…