24-ore.com
Rama: Marrëveshje të drejtë për Shqipërinë dhe Greqinë
“Duhet që të gjithë të kuptojnë qartë se për aq sa na takon ne këtu në Shqipëri, “çështja e çamëve” ekziston vetëm si çështje themelore e të drejtave të bashkëpatriotëve tanë shqiptarë të cilët di…