24-ore.com
“Patriotët”
Çështja e “Detit” është përsëri kryefjala e përplasjeve politike. Është pritur se do të ndodhte një gjë e tillë dhe se opozita do e bënte e ribënte çështje të saj. Askush nuk është kundër idesë dhe…