24-ore.com
Johannes Hahn: Duhet ta përdorim inercinë për shtetet e Ballkanit Perëndimorë
Komisioneri i BE-së për Politikat Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociatat e Zgjerimit Johannes Hahn komentoi për Radion Kombëtare Bullgare ambicien e Bullgarisë që t’i japë një perspektivë evropiane…