24-ore.com
Zaharijeva në Parlamentin Evropian: Nëse BE nuk është Ballkan, natyrisht aty do jetë dikush tjetër
Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e punëve të jashtme të Bullgarisë, zonja Ekaterina Zaharieva prezantoi në Bruksel prioritetet e Kryesisë Bullgare të Këshillit të Bashkimit Evropian. Para Komisi…