24-ore.com
“Maqedonia dhe Kosova kanë potencial për thellimin e bashkëpunimit”
Kryeministri i Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev dhe Zëvendëskryeministri përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani kanë pritur në takim Zëvendëskryeministrin e Republikës së Kosovës, Enver…