24-ore.com
Replikë me çamin Idrizi
Shpëtim Idrizi i mbetur tashmë jashtë parlamentit dhe duke mos pasur njerzit e duhur në tempullin e Demokracise shqiptare, ka lëshuar në një takim të “Shoqatës Çamëria” akuza të …