24-ore.com
Modelet e flokëve për 2018-ën
Për modelet e flokëve 2018 tendencat sugjerojnë modele flokësh te shkurtër, me gjatësi të mesme por edhe shumë të gjata. Moda e flokëve 2018 flet për te guxuar dhe për të eksperimentuar me look-un…