24-ore.com
Kombinimi i të kuqes dhe rozës, ideali për të nisur 2018-ën
Përzierja e dy hijeve të kundërta, të rozës dhe të kuqes, mund të jetë një zgjedhje e guximshme, por efekti kromatik që do të rezultojë mund të ekstravagant dhe ju do ta pëlqeni me shikim të parë.…