24-ore.com
Kush ishte Oliver Ivanoviq, politikani i njohur serb i vrarë sot në Mitrovicë?
I lindur në Irzniq të Deçanit dhe i rritur në Gjakovë e Mitrovicë, karateisti Oliver Ivanoviq do të shndërrohej në liderin kryesor të serbëve të Kosovës pas përfundimit të luftës. Ai përfaqësonte n…