24-ore.com
Kryeministri Rama për gazetën italiane “Espresso”: Shqipëria mbetet vendi më proevropian i kontinentit
Kryeministri Edi Rama në një intervistë për gazetën italiane “Espresso”, ka treguar detaje rreth jetës së tij personale, artistike dhe për përfshirjen në politikë. Kryeministri rrëfen për gazetarin…