24-ore.com
Del në shitje libri i bujshëm për presidencën Trump
Shtëpia e Bardhë ka gjasa të vendoset përsëri para pyetjeve për të tretën ditë radhas sot, ndërsa doli në treg libri i bujshëm “Zjarr dhe furi” për vitin e parë të presidencës së Donald Trumpit. Au…