24-ore.com
Presidenti Meta viziton Pustecin: Ne krenohemi me vlerat e minoritetit maqedonas
Presidenti Ilir Meta ka deklaruar se Bashkia e Pustecit dhe i gjithë rajoni i Prespës do përfitojnë të parët nga bashkëpunimi i shkëlqyer trilateral midis Shqipërisë, Maqedonisë e Greqisë, që i ka …