24-ore.com
“Ultra Violet”, si të kombinojmë ngjyrën Pantone 2018
Ngjyra e zgjedhur nga Pantone për 2018 është një ngjyrë magjike, edhe pse komplekse, quhet Ultra Violet. Dhe po, ne do ta duam atë në çmenduri. Mistike, intriguese dhe shpirtërore, vjollca është nj…