24-ore.com
Nata e Dytë e Fest ’56 dhuron sërish spektakël
Siç ishte lajmëruar Nata e Dytë e Festivalit të 56-të ka frymuar rini, ritëm dhe frymëmarrje. Adi Krasta bëri hapjen klasike shoqëruar kësaj here nga personazhe të moderimit, gazetarisë, inovacioni…