24-ore.com
Cocciante me “Margarita” nis Fest ’56
Me hitin mjaftë të njohur për shqiptarë “Margarita” dhe mes duartroktijeve të të ftuarve në sallë Riccardo Cocciante ka shënuar fillimin e Fest ’56. Më pas në një intervistë me Karstën Cocciante ka…