24-ore.com
Maqedonia nënshkruan Marrëveshje për bashkëpunim ekonomik me Kinën
Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Maqedonisë i angazhuar për çështje evropiane, Bujar Osmani dhe ambasadorja e Republikës Popullore të Kinës në Shkup, Yin Lixian, në Shkup nënshkruan bashkëpunim e…