24-ore.com
Komedia “Lumturi në fukarallëk” në Teatrin Migjeni
Komedia “Lumturi në fukarallëk” shkruar nga Besnik Çinari dhe Tonin Çekliqi po shfaqjet për artëdashësit shkodran në skenën e teatrit “Migjeni”. Rolet në vepër interpretohen nga aktorët Zyliha Milo…