24-ore.com
“Shqetësuesi” i Shtëpisë së Bardhë, “kishte 800 plumba në makinë”
Një person i cili hyri në Shtëpinë e Bardhë javën e kaluar, kishte me vete më shumë se 800 plumba në makinën e tij, ndërsa ishte arrestuar në muajin për shkak të një pushke dhe një harte, ku kishte…