24-ore.com
Hueyda El Saied trondit me rrëfimin e saj
Hueyda El Saied e ftuar sot në “Wake Up” rrëfen fëmijërinë e saj të vështirë. E rritur vetëm nga e ëma, Hueyd-ës i është dashur të përballet me shumë vështirësi, madje dhe me ato më jetiket, ushq…