24-ore.com
BE me 37 milionë euro ndihmon punësimin, arsimin dhe inkluzionin social në Maqedoni
Komisari i Bashkimit Evropian për Zgjerim, Johanes Hahn ka lançuar të martën në Shkup fushatën mbarëkombëtare me të cilën bëhet promovimi i asistencës së BE-së në investim në resurse njerëzore, e t…