24-ore.com
Zyrtari i NATO-s: Demarkacioni të zgjidhet ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi
Pas deklaratave të James Foggo, komandant i forcave të përbashkëta të NATO-s për Evropë, i cili zgjodhi që në vizitën e tij në Kosovë të flasë për çështjen e kufirit me Malin e Zi, Express ka konta…