24-ore.com
Banka Botërore: Rritja ekonomike në ngadalësim; 3.8% në 2017, 3.6% në 2018 dhe 3.5% ne vitin 2019
Banka Botërore ka prezantuar gjatë ditës së sotme Raportin e rregullt ekonomik për Ballkanin Perëndimor, ku për Shqipërinë banka ka paralajmëruar një ngadalësim të rritjes ekonomike, si rrjedhojë e…