24-ore.com
“Nderi i Kombit” për legjendën e valles popullore shqiptare, Besim Zekthi
Në 60-vjetorin e krijimit, presidenti Ilir Meta vlerësoi me Dekoratën e lartë “Nderi i Kombit” Ansamblin Popullor, për kontributet e çmuara dhe interpretimet e shkëlqyera në më shumë se gjysmë shek…