24-ore.com
Korrespondenca plot dashuri mes Albert Camus dhe Maria Casares
Ai e quante “Dashuria ime e shtrenjtë”, ajo i përgjigjej “I dashuri im i shtrenjtë”… Tetëqind e gjashtëdhjetë e pesë letrat, të mbledhura nga Gallimard në vëllimin kushtuar korrespondecës plot dash…