24-ore.com
Ema Andrea e zhveshur në teatër, roli që kaloi parashikimet
Pasi pashë shfaqjen “Nëna dhe fëmija”, mendova që askush nga aktorët shqiptarë nuk mund të kishte të qeshurën e madhe, vetëtallëse, përbuzëse ndaj botës, ngulitëse e të dhimbshme, më të fortë se aj…