24-ore.com
Përplasja filloi!
Personalisht mendoj që Saimir Tahiri duhet të lër mandatin e deputetit vullnetarisht, biles këtë akt moral duhet ta kishte bërë që dje. Ky akt do i jepte kuota dhe do i ngrinte stekën atij dhe part…