24-ore.com
Atentati në Lushnje, viktimat u vranë kot. Shënjeshtra shpëtoi
Forcat speciale dhe drejtues të lartë të Policisë po qëndrojnë në Lushnje, për të lokalizuar Laert Haxhiun dhe Orgest Bilbilin, autorët e atentatit ku mbetën të vrarë Zamir Latifi dhe Jurgen Hoxha.…