24-ore.com
Gjykata liroi bandën e drogës. Hetimi i TCH: KLD nis verifikimin ndaj gjyqtarit
Pas lajmit në të së martës në Top Channel, Këshilli i Lartë i Drejtësisë nisi verifikimet në Gjykatën e Vlorës ndaj vendimit të gjyqtarit Arqile Basho dhe mënyrës sesi ai liroi një të arrestuar për…