24-ore.com
TVSH-ja, Basha: PD me propozimin e saj kundër çmendurisë
Partia Demokratike do të paraqesë në Kuvend propozimin e saj për TVSH-në. Vetë kreu i saj, Lulzim Basha në një dalje të posaçme për mediat tha se duhet të ndërhyhet në themel, dhe kjo është garanti…