24-ore.com
Thanas Medi, shkrimtar qe te rremben me prozen e tij te mahnitshme.
Eshte bere vertet e veshtire te gjesh libra te mire.Sepse, te bombardojne reklamat per mediokritetin. Revista dhe gazeta profesionale,nuk ka. Keshtu qe nuk di se cfar te zgjedhe njeriu te lexoje. M…