24-ore.com
Del në treg libri i ri i Hillary Clinton-it, “Çfarë ndodhi”
Si pothuajse gjithçka që ka të bëjë me Hillary Clintonin, edhe libri i saj i titulluar “What Happened”, “Çfarë ndodhi”, ka ngjallur reagime të kundërta. Është grupi që e priti me padurim dhe që men…