24-ore.com
Basha: Marrëveshja e 18 Majit ka vdekur
Në seancën e sotme plenare, Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha, teksa fliste për programin e ri qeveritar tha se marrëveshja e 18 Majit mes tij dhe kryeministrit Edi Rama ka vdekur me zgje…