24-ore.com
Çantat Lady Dior vjeshtë/dimër 2014-15
Look ynë nuk përbehet vetëm nga veshje dhe këpucë por sigurisht edhe nga çanta te mrekullueshme! Koleksioni firmosur Christian Dior për vjeshte/dimër 2014-15, propozon çantat e tij duke ndjekur log…