24-ore.com
Celulari tregon më shumë se pasaporta
I riu tha se kishte ikur nga Alepoja. Në vjeshtën e vitit 2015 ai arriti në kufirin austriako-bavarez. Ai nuk kishte me vete letërnjoftim – dhe tha se e kishte humbur. Por kishte me vete tele…