24-ore.com
Orhan Pamuk: Shkruaj sepse jam tepër i mërzitur me të gjithë ju, me tërë botën…
Unë shkruaj sepse kam dëshirë të shkruaj. Shkruaj sepse nuk mund të bëj si të tjerët, një punë norma­le. Shkruaj që libra si të mitë të jenë të shkruar dhe që t’i lexoj. Shkruaj sepse jam tepër i m…