24-ore.com
Arrestohen 3 zjarrvënës, vatra të reja në Librazhd e Gjirokastër
Arrestohen 3 zjarrvënës, vatra të reja në Librazhd e Gjirokastër Bilanci total i vatrave të zjarrit të shënuara të hënën dhe gjatë së martës në të gjithë vendin flet për 15 të tilla. Në oper…